مواد لازم : ۱قاشق غذاخوری به اضافه یک قاشق چایخوری روغن زیتون ۲ عدد استیک (به ضخامت ۲/۵ تا ۳ سانتیمتر ) نمک و فلفل به میزان لازم پیاز قرمز ۱عدد ، حلقه حلقه شده و حلقه از هم جدا شده ۲ دسته اسفناج ، ساقه های ضخیم آن جدا شده ۱ قاشق غذاخوری سرکه […]
مواد لازم :
۱قاشق غذاخوری به اضافه یک قاشق چایخوری روغن زیتون
۲ عدد استیک (به ضخامت ۲/۵ تا ۳ سانتیمتر )
نمک و فلفل به میزان لازم
پیاز قرمز ۱عدد ، حلقه حلقه شده و حلقه از هم جدا شده
۲ دسته اسفناج ، ساقه های ضخیم آن جدا شده
۱ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک
طرز تهیه :
۱- فر را از قبل با درجه حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و ۱ قاشق چایخوری روغن زیتون را در ظرف مناسبی ریخته و بر روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن گرم شود ، گوشت استیک را با نصف قاشق چایخوری نمک و نصف قاشق چایخوری فلفل مزه دار کرده و در تابه قرار دهید و اجازه دهید تا یک طرف آن پخته و به رنگ قهوه ای در آید (حدوداً ۳ دقیقه طول می کشد . حال استیک را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز پخته شود .
۲- پیاز های حلقه شده را در اطراف استیک ریخته و روغن زیتون باقی مانده را بر روی آنها ریخته و اجازه دهید تا پیاز به مدت ۳ دقیقه تفت داده شده و نرم شوند . حال ظرف را داخل فر قرار داده و اگر میزان پختگی استیک را در حد متوسط (medium) می خواهید بهتر است به مدت ۴ الی ۵ دقیقه در فر بماند . حال استیک را از فر خارج کرده و آنرا بر روی تخته برش قرار داده و قبل از برش زدن اجازه دهید تا کمی خنک شود (۵ دقیقه)
۳- حال اسفناج را درون تابه داغ ریخته و پیاز را نیز اضافه کنید و با ۱/۴ قاشق چایخوری نمک و ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل آنها را مزه دار کنید و مخلوط را تا زمانی که پیاز ها نرم شوند (حدوداً یک تا ۲ دقیقه) بر روی حرارت قرار دهید . حال اسفناج و پیاز ها را بر روی دیس ریخته و سرکه را نیز به آنها اضافه نمایید . حال می توانید اسفناج و پیاز آماده شده را با استیک های برش زده شده سرو کنید.
هر واحد : ۳۰۹ کالری ، ۲۷ گرم چربی (۹ گرم چربی اشباع ) ، ۸۰ میلی گرم کلسترول ، ۵۳۳ سدیم ، ۳۸ گرم پروتئین ، ۷ گرم کربوهیدرات ، ۲ گرم شکر ، و ۳ گرم پنیر
این مطلب بدون برچسب می باشد.
تمامی حقوق این سایت محفوظ است.