آخرین خبرها

طرز تهیه تیرامیسو، دسر شکلاتی و پاناکوتا مجلسی و آسان با بیسکویت پتی بور

دسرها یکی از خوشمزه ترین میان وعده ها یا در پایان یک وعده غذایی یا مناسبت های مختلف از جمله مهمونی و شب یلدا و تولدها و روزهای خاص این دسرها ر تهیه می کنیم اما واژه دسر از یک واژه فرانسوی می آید و با یک قاشق مخصوص دسر که یک قاشقی بین مربا خوری و چای خوری است سرو می شود اما طبق گفته مورخان ایرانی ها اولین های بودند که دسر مصرف می کردند و دسرها یک خوراک شیرین هستند که با میوه ها و شکلات ها و … تهیه می شوند و یا به صورت قالبی یا به صورت تک نفره سرو می شوند اما انواع و اقسام مختلفی از دسرها در دنیا وجود دارد که ما تصمیم گرفتیم سه نوع از پر طرفدارترین دسرها را به شما آموزش دهیم که عبارت است از دسر تیرامیسو، دسر شکلاتی، پاناکوتا همراه ما باشید.

طرز تهیه تیرامیسو با پتی بور

تیرامیسو یکی از معروف ترین دسرها و خوشمزه ترین ها می باشد که یک دسر بین المللی است و از بیسکویت لیدی فینگر به همراه خامه و قهوه تهیه می شودو برای کسانی که به طعم قهوه علاقه دارند یک دسر فوق العاده خوشمزه است و برا پذیرایی نیست گزینه بسیار مناسبی می باشد اما تاریخچه این دسر خوشمزه به قرن 17 می رسد زمانی که تیرامیسو برای اولین بار برای دوک بزرگ ایتالیا درست شد و بسیار خوشش آمد و روش تهیه آن را با خود به فلورانس برد و سرانجام اولین تیرامیسو لی بچری تهیه کرد و اسم دختر خود را روی این دسر خوشمزه گذاشت اما شما برای مشاهده دستور تیرامیسو به سایت پارسی دی مراجعه کنید.

طرز تهیه دسر شکلاتی ساده

دسر شکلاتی یکی از انواع دسرهای خوشمزه ساده است که شما می توانید برای مناسبت های مختلف آن را تهیه کنید این دسر خوشمزه بافت بسیار نرم و خوشمزه ای دارد و برای کسانی که طرفدار شکلات هستند بسیار مناسب است اما نحوه سرو این دسر بیشتر به صورت تک نفره می باشد شما می توانید از لیوان های کوتاه قد برای سرو دسر شکلاتی یا ظرف دسر استفاده کنید اما برای مشاهده دستور تهیه دسر شکلاتی به سایت پارسی دی مراجعه کنید.

طرز تهیه دسر پاناکوتا

پاناکوتا یک دسر خوشمزه و ساده که اصالت ایتالیایی دارد و از خامه و ژلاتین تهیه می شود و در مزه ها و طعم های وجود دارد این دسر به صورت قالبی تهیه می شود و یا می توانید با ژله های به صورت لایه لایه آن را مخلوط کنید پاناکوتا از پودینگ ها می باشند که از سال 1990 در آمریکا بسیار پر طرفدار شدند و در سال 2000 به عنوان خوراک اصلی منطقه پیمونت در ایتالیا به ثبت رسید اما برای مشاهده دستور پاناکوتا به سایت سلام دنیا مراجعه کنید.

 

همچنین ببینید

نکات عکاسی از ژست عروس و داماد

بنابراین، روز بزرگ فرا رسیده است. شما در زمان مقرر در محل برگزاری عروسی هستید. شما …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *