آخرین خبرها

سیب زمینی انگشتی سرخ شده همراه با موسیر

سیب زمینی انگشتی سرخ شده همراه با موسیر (پیازچه)

مواد لازم:

1 قاشق چایخوری نمک دانه درشت
2 قاشق چایخوری رزماری تازه، خرد شده
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه دانه درشت (آسیاب شده)
16 عدد موسیر و یا پیازچه، نصف شده
سیب زمینی حدودا 1 کیلو و نیم (با برس سیب زمینها را تمیز کرده و بشویید)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه:

فر رابا درجه حرارت 450 درجه فارنهایت گرم کنید .در ظرف مناسبی نمک، فلفل و رزماری را با یکدیگر مخلوط کنید. اگر سیب زمینیها بزرگ باشند آنها را از طول به دو نیم کنید و اگر کوچک باشد نیازی به نصف کردن آنها نیست. دو ظرف لبه دار که برای داخل فر ، مناسب است را در نظر گرفته و نیمی از سیب زمینی ها و پیازچه ها (موسیر) را در یک ظرف، و نیم دیگر را در ظرف دیگر ریخته (هر دو ظرف را از قبل با کمی روغن زیتون چرب کنید) و سپس مخلوط نمک و فلفل و رزماری را بر روی مواد ریخته و هر دو ظرف را به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر قرار داده تا سیب زمینی ها پخته و به رنگ قهوه ای طلایی در آیند.
هر واحد: 193 کالری، 5 گرم پروتئین، 35 گرم کربوهیدرات، 2 گرم پنیر، 3 گرم چربی (5/0 گرم چربی اشباع)، 140 میلی گرم سدیم، بدون کلسترول

همچنین ببینید

سفارش آنلاین

سفارش آنلاین برای یک غذای خوشمزه

آیا شما هم از جمله افرادی هستید که بعد از یک روز کاری سخت، دیگر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *