موقعیت شما : صفحه اصلی » آشپزی
سیب زمینی انگشتی سرخ شده همراه با موسیر

سیب زمینی انگشتی سرخ شده همراه با موسیر

سیب زمینی انگشتی سرخ شده همراه با موسیر (پیازچه) مواد لازم: ۱ قاشق چایخوری نمک دانه درشت ۲ قاشق چایخوری رزماری تازه، خرد شده ۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه دانه درشت (آسیاب شده) ۱۶ عدد موسیر و یا پیازچه، نصف شده سیب زمینی حدودا ۱ کیلو و نیم (با برس سیب زمینها را تمیز کرده […]

سیب زمینی انگشتی سرخ شده همراه با موسیر (پیازچه)

مواد لازم:

۱ قاشق چایخوری نمک دانه درشت
۲ قاشق چایخوری رزماری تازه، خرد شده
۱/۲ قاشق چایخوری فلفل سیاه دانه درشت (آسیاب شده)
۱۶ عدد موسیر و یا پیازچه، نصف شده
سیب زمینی حدودا ۱ کیلو و نیم (با برس سیب زمینها را تمیز کرده و بشویید)
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

طرز تهیه:

فر رابا درجه حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید .در ظرف مناسبی نمک، فلفل و رزماری را با یکدیگر مخلوط کنید. اگر سیب زمینیها بزرگ باشند آنها را از طول به دو نیم کنید و اگر کوچک باشد نیازی به نصف کردن آنها نیست. دو ظرف لبه دار که برای داخل فر ، مناسب است را در نظر گرفته و نیمی از سیب زمینی ها و پیازچه ها (موسیر) را در یک ظرف، و نیم دیگر را در ظرف دیگر ریخته (هر دو ظرف را از قبل با کمی روغن زیتون چرب کنید) و سپس مخلوط نمک و فلفل و رزماری را بر روی مواد ریخته و هر دو ظرف را به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه در فر قرار داده تا سیب زمینی ها پخته و به رنگ قهوه ای طلایی در آیند.
هر واحد: ۱۹۳ کالری، ۵ گرم پروتئین، ۳۵ گرم کربوهیدرات، ۲ گرم پنیر، ۳ گرم چربی (۵/۰ گرم چربی اشباع)، ۱۴۰ میلی گرم سدیم، بدون کلسترول

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*