سیب زمینی انگشتی سرخ شده همراه با موسیر (پیازچه)
مواد لازم:
1 قاشق چایخوری نمک دانه درشت
2 قاشق چایخوری رزماری تازه، خرد شده
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه دانه درشت (آسیاب شده)
16 عدد موسیر و یا پیازچه، نصف شده
سیب زمینی حدودا 1 کیلو و نیم (با برس سیب زمینها را تمیز کرده و بشویید)
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
طرز تهیه:
فر رابا درجه حرارت 450 درجه فارنهایت گرم کنید .در ظرف مناسبی نمک، فلفل و رزماری را با یکدیگر مخلوط کنید. اگر سیب زمینیها بزرگ باشند آنها را از طول به دو نیم کنید و اگر کوچک باشد نیازی به نصف کردن آنها نیست. دو ظرف لبه دار که برای داخل فر ، مناسب است را در نظر گرفته و نیمی از سیب زمینی ها و پیازچه ها (موسیر) را در یک ظرف، و نیم دیگر را در ظرف دیگر ریخته (هر دو ظرف را از قبل با کمی روغن زیتون چرب کنید) و سپس مخلوط نمک و فلفل و رزماری را بر روی مواد ریخته و هر دو ظرف را به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر قرار داده تا سیب زمینی ها پخته و به رنگ قهوه ای طلایی در آیند.
هر واحد: 193 کالری، 5 گرم پروتئین، 35 گرم کربوهیدرات، 2 گرم پنیر، 3 گرم چربی (5/0 گرم چربی اشباع)، 140 میلی گرم سدیم، بدون کلسترول